Wij zijn Romeo en Lia Hendriks en wonen in het prachtige dorpje Vierlingsbeek in Noord-Brabant, samen met onze dochters Romy, Scarlett en kleinzoon Romeo jr. hebben we de kleine familie kennel From the Scamiro Home.

 

In 2011 werden we helemaal verliefd op het hondenras Welsh corgi Pembroke, nadat we gestopt waren met het fokken van het hondenras Cavalier King Charles Spaniel. De Welsh corgi Pembroke heeft een groot deel van ons leven in zijn bezit, we vinden het heerlijk om met ze bezig te zijn. De Welsh corgi Pembroke is een zeer loyaal hondenras met een fijn actief en lief karakter. We zouden niet meer zonder ze kunnen en willen. Het is een genot zo nu en dan een nestje te mogen fokken en er 9 weken lang uren mee bezig te zijn en de kleintjes te zien opgroeien in ons bijzijn.

 

Wij proberen een zo goed mogelijke basis te leggen voor onze Welsh corgi nakomelingen, wij zijn immers bezig het ras te verbeteren en niet te vermeerderen, dat begint volgens ons bij een goede basis. De keuze welke ouderdieren er gebruikt worden is hierin o.a. cruciaal. Onze nakomelingen zijn onze trots en allemaal toppers met een gouden karakter.

 

Onze honden verblijven gewoon bij ons in huis binnen ons gezin. We vinden het heel belangrijk dat de honden zeer sociaal en gelukkig in het gezin kunnen zijn en leven.

 

Lia Hendriks Eigenaresse

van de kleine familie kennel From the Scamiro Home


From the Scamiro Home

Kloosterstraat 8

5821 BA Vierlingsbeek (NB)

06 - 220 15 209